I dag bryllup virksomheten er blomstrende med utrolig fart fordi de nygifte ønsker å gjøre denne dagen spesiell og minneverdig.

 Men disse ønskene ofte herje vesker ikke bare bruden og brudgommen, men også deres foreldre og til og med slektninger. I lys av dette, er stadig økende popularitet såkalt budsjett bryllup. De er vakre, fortryllende og flytte så mange ganger billigere enn standard bryllup. Følg de enkle tips om dette emnet, og du vil spare en anstendig mengde.
 Budsjett Wedding
Hvordan planlegge og gjennomføre et bryllup budsjett?

 Til å begynne, la oss tenke på hva slags bryllup du ønsker å arrangere. Selvfølgelig, ikke glem relatere sine ønsker og evner. Bare svar på noen enkle spørsmål, og det generelle bildet av bryllupet ditt vil utvikle seg.
 Så, først av alt, svare på spørsmålet om hva som skal skje der feiring. Vil det være i kirken, på gata eller på annen plass. Deretter bestemme antall inviterte gjester.
 Tenke på om du er klar du inviterer alle dine venner, eller kan være begrenset kun til slektninger og nære venner. Deretter bestemme hvilken tid på året bryllupet skal finne sted. De sier at august og september er sesongen for bryllup. Imidlertid kan vinteren og våren gjøre ferien uforglemmelig. Gå deretter å bestemme stilen på bryllupet. Enten det er i moderne stil, retro eller noen annet. Og til slutt, avgjøre om innlemmet noen bryllup tema.
Hvordan planlegge og gjennomføre et bryllup budsjett?

 Når du har sendt din kommende bryllup i detalj, er det på tide å flytte våre prioriteringer. Heller, noen ting fra i dag, du kan ikke råd til. Imidlertid vil mer fargerike og unike detaljer gjøre bryllupet minneverdig er den samme, uansett hvor luksuriøst det mest minneverdig bryllup. Så, tenk på hvilken design elementer feiring du kan gjøre selv. Dersom produksjonen ikke krever for mye tid, kan du gjøre det. Velg flere sentrale komponenter rundt hvilke design og skape helhet.
Hvordan planlegge og gjennomføre et bryllup budsjett?

 Noen feiring er nødvendig å planlegge og ha bryllupet enda mer. Derfor ozbroytesya nødvendige verktøy og fortsette foreløpige anslag. Betalinger må være veldig presis og konkret for ikke å gå glipp av noe av den typen, som kan føre til uventede utgifter.
 Asa i bryllupet til å tilby universell formel som vi kan beregne absolutt noe bryllup.
 Vær forberedt på det faktum at 48-50% av den totale prisen vil gå til resepsjonen. Selvfølgelig kan hoved seremonien ikke ignoreres, men fremgangsmåten er også viktig, slik at veiene. Legg neste 8-10% av blomstene, for samme beløp på klær og underholdning. Ytterligere 10-12% på profesjonell fotografering og video med 2-3% på gaver og invitasjoner til gjester, 8% definere andre utgifter. Pass på å budsjett institusjoner i 5-10% ekstra for uventede utgifter, for eksempel for å korrigere invitasjoner paraply i tilfelle regn, bryllup bånd, etc.
Hvordan planlegge og gjennomføre et bryllup budsjett?

 Tenk på alt du trenger, bare være ærlig med hverandre. Ikke glem om dine evner, men ikke frata deg av noe. På den ene side kan et slikt arrangement være en gang i livet, men på den annen side, selv om et slikt arrangement krever kald beregning. Så ikke glem om balanse, bestemme en øvre grense på budsjettet og prøve å holde seg til det i fremtiden.
Hvordan planlegge og gjennomføre et bryllup budsjett?

 Kontroll og bremse strømmen av penger i tide til å hjelpe deg med budsjettet tabellen der du vil beholde alle sine kostnader over hele linja. Pre-side penger for nødvendig del av arrangementet. Umiddelbart etter utgifter beløp føres i feltet. Hold styr på hvor raskt du bruke penger. Ikke glem at hvis noen av de gjenstående midler er det best å sette dem der du tydde til den mest uzhymkam. Overvåke prestasjon av den øvre grensen av budsjettet og utgifter i løpet Juster.
 Hvordan finne partnere til et bryllup?
 For å starte, snakke med venner i par, som nylig holdt et bryllup.
Hvordan planlegge og gjennomføre et bryllup budsjett?

 De sannsynligvis sett en rekke leverandører og samarbeidspartnere, og bruk bevist anbefalinger. Husk at bryllupet - arbeidet til mange mennesker og tjenester, så hvis du har plukket en fotograf, spør om han kunne anbefale en god kokk. Eller velge en brudekjole i butikken, spør om selgeren kan anbefale deg en god blomsterbutikk eller blomsterhandler.
Hvordan planlegge og gjennomføre et bryllup budsjett?

 Ikke nøy deg den første tjenesten bedre partner eller leverandør. Utgående anrop eller gå rundt noen av disse selskapene snakke om rabatter og tilleggstjenester. Stopper ikke før til du plukke opp den passende pris for selskapet.
Hvordan planlegge og gjennomføre et bryllup budsjett?

 Som du vet, alt er bra i moderate mengder. Derfor, i forberedelsene til bryllupet ikke glem denne enkle sannheten. Rozmiryayte mulighets kostnadene ved et valgt beløp til en ting eller tjeneste. For eksempel vil hvis en av gjestene legger merke til at dekorasjoner brukt ekte gull bånd? I noen tilfeller, billigere og mer nøyaktig bosette for et billigere alternativ og gå videre.
Hvordan planlegge og gjennomføre et bryllup budsjett?

 Som allerede nevnt, må hele tiden overvåke flyten av penger, men husk at du skisserte tidligere budsjett plan bryllupet var bare en foreløpig versjon. I virkeligheten mengder kan være litt forskjellig, så du må være mobil og endre i tid budsjett, som utgjorde dette. Du kan endre noen tall, med unntak av den øvre grense, når du bestemmer deg for å organisere og gjennomføre bryllupet budsjett.
 Kreativitet

 Bryllupsinvitasjoner med dine egne hender
Hvordan planlegge og gjennomføre et bryllup budsjett?

 Hvis du har en tendens til å utforme eller å arbeide med hendene, så du kan realisere sitt potensial i utarbeidelsen av deres bryllup. Dette er en veldig kreativ og unik. I tillegg til en flott måte å redusere produksjonskostnader i utskrift invitasjoner. Og gjester vil sette pris på din evne og ansvar i trening.
 Blomster til bryllup
Hvordan planlegge og gjennomføre et bryllup budsjett?

 Bruk mulige kunstige blomster i stedet for ekte. I dag, blomster er en formue, men slik erstatning redusere kostnadene. Solgt mange komposisjoner bestående av kunstige blomster som ser veldig imponerende og lyse. Videre vil en slik dekorasjon du kan overføre eller selge til noen du vet hvem som kommer ned midtgangen snart.
 Wedding dekorasjoner
Hvordan planlegge og gjennomføre et bryllup budsjett?

 Engasjere seg i etableringen av smykker for bryllup med hendene. Igjen, dette vil spare på riktig måte, og arrangementet vil forråde det unike og glamour. Forresten, disse fabrikasjoner å bli kvitt pre spenning.
 Wedding Dress

Hvordan planlegge og gjennomføre et bryllup budsjett?

 Du tid til å tenke på klær til bruden og brudgommen. Det er på tide å gå på en spennende reise gjennom butikkene i brudekjoler. Jeg må si at brudekjole og brudgommens dress kan være veldig, veldig dyrt. Men ikke bekymre deg om din favoritt modell dress du ikke har råd. I tillegg er utbyttet klar over at det vil ta deg bare en gang. Blant butikkene som tilbyr brudekjoler, er det dyre og billige butikker. Dernest tilbyr lignende modeller med dyre "merkevare" kjoler, men på mer attraktive priser. Velg en kjole i hvilken som helst butikk og se like ut, men den tilsvarende prisen. En annen ting med menns dresser for bryllup. Menn var mer heldig i så måte. De kan velge en dress som i fremtiden kan du ha til å fungere eller si, slitasje restauranten.
 Bryllup meny
Hvordan planlegge og gjennomføre et bryllup budsjett?

 Som vi sa, vil hovedstolen av budsjettet går til bryllupet mottak. Det er forståelig, må vi ikke bare godta gjester, men også mate dem. I dette tilfellet vil resultatet være det perfekte bryllup stil spleisefest. I dette tilfellet, kan du invitere alle dine gjester å ta med en seremoni på de fleste spesialiteter. Resultatet vil bli utgitt meget rik tabell som kan tilfredsstille alle smakspreferanser.
 Eller i stedet organisere en full lunsj eller middag festmeny. I dette tilfellet, tilstrekkelig mat og drikke. Et utmerket tillegg i dette tilfellet vil være en spesiell cocktail som vil forberede en gjest bartender på en gang. Men du kan gjøre dette. Du kan være i stand til å skjenke deg et champagneglass, bygget en pyramide eller lysbilde. Det blir ikke mindre imponerende.
 Resultater av bryllupet budsjett

Hvordan planlegge og gjennomføre et bryllup budsjett?


 I forberedelsene til bryllupet, alltid holde en viss mengde kontanter. Denne viljen til rett tid heller betale noen leverandører som hjelper deg å få en rabatt eller en bedre representant for din feiring. Noen selskaper fortsatt ikke fungerer for bankoverføring, men dette forringer ikke kvaliteten på sine tjenester eller produktkvalitet.
 Kostnader
Hvordan planlegge og gjennomføre et bryllup budsjett?

 Kontinuerlig overvåker nivået på kostnadene. Hvis du merker noen overflødig i enkelte områder, det umiddelbart, eller sette dem på innskudd, eller tomt til et annet område hvor du uzhymalys mest. Ikke promorhayte tiden. Ellers gratis penger sølt raskt på løpende kostnader, vil du ikke engang merke til sin forsvinning.
 Force majeure
Hvordan planlegge og gjennomføre et bryllup budsjett?

 Være forberedt på det uventede i denne dagen, selv om du føler at du har planlagt alt. Vær endringer, feil i invitasjoner, sent gjester, flere gjester eller ansatte som er ansatt, delay leverandører av varer og så videre. Du må være klar for slike små ting, ikke å bekymre deg og alltid ha i lomma et lite beløp for eventualiteter.
 Jeg ønsker deg lykke!  
Яндекс.Метрика